лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Една незабравима семейна ваканция в планината на Орфей

Има ли по – хубаво място за прекарване на семейната ваканция от Родопите? Мисля, че не, а Вие? 

Магична, тайнствена, неповторима – планината на Орфей! Няма как човек, попадайки по тези земи, да не послуша легендите за митичния певец и неговата любима Евридика. Вървейки по тесните пътечки и през зелените гори, все още, с малко повече въображение, може да се долови омайната му песен.

Подарете си една незабравима ваканция в планината на Орфей! Докоснете се до тази съвършена природа и нека приключението Ви започне сега.

Ние от SPA Хотел Персенк предлагаме на своите гости организирани екскурзии до едни от най – красивите и запомнящи се места около град Девин. Заедно ще можем да разгледаме невероятните пещери в региона – Дяволското гърло и Ягодинската пещера. Ще разкрием пред Вас силата на природата като Ви преведем през Триградско и Буйновско ждрело, а качвайки се до панорамната площадка Орлово око, ще се почувствате като малка прашинка от цялото това съвършенство. Заведете децата си в Музея на мечката, където ще научат полезни и интересни неща за живота на най – популярния горски обитател по тези земи. Покарайте велосипеди или покачете адреналина като се повозите на АТВ – ще Ви ги предоставим любезно от хотела.

Тръгвайки си, Вие ще се чувствате по – освободени, по – спокойни и по – добри. Ще отнесете у дома си, наред с бурканчето сладко от горски плодове и стръкчето мурсалски чай, добротата на родопчанина и магията на тези земи. Разкажете на всички за нас, нека повече хора опознаят страната ни, нека всеки се докосне до планината с душа…така я наричат Родопа!

 

 

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА