лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Един от топ хотелите близо до Широка лъка

Един от топ хотелите близо до Широка лъка

Родопите са онова магично място, което завладява с възхитителни гледки, интересни места, чист въздух и кристална вода. Родопите даряват с усещане за спокойствие и душевен мир и опознавайки ги, човек се чувства по – богат.
Много са местата, които си заслужава да се видят! Едно от тях е село Широка лъка. Слави се с богато историческо наследство и значими паметници на културата.
За са характерни автентичните родопски къщи със забележителна архитектура. Разхождайки се по уличките на селцето, човек се пренася в миналото и почти може да усети аромата на току – що изпечен хляб.

Едни от символите на това райско място са храмът „Успение на Света Богородица”, най – старото родопско училище, етнографския музей и читалището Екзарх Стефан. За село Широка лъка се смята, че именно там се е зародила родопската песен. Тук се намира и Национално училище за фолклорни изкуства, където талантливи деца се обучават в специалности като пеене, народни танци и инструменти.

СПА Хотел Персенк е Вашето местенце, което се намира близо до Широка лъка. Освен, че ще направим престоя Ви по тези вълшебни места изключителен, ще Ви заведем и до това светилище на българската култура и фолклор. Част от нашата мисия е да направим престоя Ви при нас приятен и да Ви накараме да заобичате тези земи. Нашите организирани екскурзии обещават приключения, а Вие не трябва да мислите за нищо друго, освен за доброто Ви настроение, което ще е постоянен придружител, докато сте ни на гости. С колеги или в приятна приятелска компания, при нас имате уникалния шанс да чуете родопската гайда на живо, звуците, на която ще Ви оставят без дъх и ще Ви накарат да настръхнете. Този инструмент, символ на българския фолклор, респектира, учи на уважение и ни кара ни да помним колко велик народ сме.
Много емоция има при нас! За всеки сме подготвили по нещо и знаем как да Ви го поднесем. Такива сме си ние, хората от екипа на СПА Хотел Персенк – усмихнати и гостоприемни и искаме да сме Ваши приятели!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА