лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Девинският регион е мястото в Европа с доказано най – дебел озонов слой?

Знаете ли, че според ЮНЕСКО девинският регион е мястото в Европа с доказано най – дебел озонов слой?

Без съмнение това е от изключително значение за човешкото здраве и прави тази част от Родопите така уникална. Различните минерални извори допълват съвършенството на девинския край и правят Западни Родопи една от най – предпочитаните туристически дестинации за хора от страната и целия свят. Безспорни са качествата на беденската вода използвана за профилактика и лечение на широк спектър заболявания.

Планината на Орфей, планината с душа – така наричат Родопите! Величествена, магична, красива, пълна със загадки и много история, такава е тя. Сега през есента там всичко е изпъстрено с много цвят. Въздухът рано сутрин е кристален, а планинските върхове нежно милват небето в очакване на първите слънчеви есенни лъчи. СПА хотел Персенк в гр. Девин целогодишно приема гости и Ви предлага безупречно обслужване, уютна обстановка, топъл спа център с минерална вода и ресторанти, предлагащи традиционна родопска и интернационална кухня.Красиво обзаведените стаи в хотела обещават пълноценна почивка, а богатата колекция от релаксиращи и лечебни процедури в спа центъра на петзвездното бижу ще Ви отведат в света на спокойствието и тишината. Отпуснете се в топлото джакузи, възстановете сили в модерната солна стая или се поглезете с ароматен пилинг с вълшебните ухания на френска луксозна серия козметични продукти.

 

Есента е време за разходка по килим от нападали листа, време на топъл чай и канелени сладкиши. Съберете слънце в английския двор на СПА хотел Персенк в компанията на интересна книга и погледайте танца на обагрените листенца. Опознайте най – красивата частна Родопите!

Изминете пътя през Триградското и Буйновското ждрело и се потопете в цветната палитра на есента. Посетете Ягодинска пещера и пещерата Дяволското гърло и се качете до панорамната площадка “Орлово око”, където планината на Орфей и Евридика ще е в краката Ви. Не забравяйте фотоапарата!
Разгледайте нашите цветни предложения за есенна спа почивка в планината и посрещнете хладното време с усмивка!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА