лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Град Девин сред топ спа дестинациите

Западни Родопи е онова кътче от страната ни, за което смело можем да кажем, че е целунато от Господ! Неповторима природа, богато историческо наследство, кристални реки и водопади – навсякъде безмълвно великолепие. Град Девин се е сгушил именно там, приютил в околностите си част от тази приказна картина и винаги готов да посрещне всеки, който пожелае да го опознае.

Община Девин е известна преди всичко със своите минерални води  – природно безценно богатство за жителите и гостите на града и именно тя прави градчето една от най–предпочитаните спа дестинации у нас. Беденската минерална вода съдържа ценни качества, които я правят изключително полезна и все по–често хората планират почивката си точно тук, в тази част на Родопите.

SPA Хотел Персенк 5* се гордее с изключително комфортна и луксозна база, приятелското отношение на своя екип и с уютния и модерен spa център, който ще задоволи и най – изискания вкус. За любителите на spa изкушенията, хотелът предлага голям басейн, джакузи и детски басейн с минерална вода, ароматна сауна и парна баня, зона за релакс и фитнес. Едно от най – новите попълнения в spa центъра на SPA Хотел Персенк 5* е солната стая за халотерапия, където освен да релаксират, гостите ще могат да усетят оздравителните сили на солта. Тук е и една от най – полезните spa процедури в международен мащаб – матрично – ритъмната терапия, осигуряваща лечението на различни заболявания чрез възстановяване на увредени клетки, тъкани и органи чрез стимулиране на възстановителни процеси и механизми на тялото. Използва се при широк спектър болки и травми.

Да не забравяме и любимите на повечето хора възстановяващи и релаксиращи масажи! В SPA Хотел Персенк 5* се предлага богата гама от масажи, процедури за лице и тяло, арома терапии, хидротерапии , кало и луго апликации. Истинско вълшебство за духа и сетивата!

За мечтаната ваканция на семейството Ви, не се колебайте – доверете се на любезните домакини от SPA Хотел Персенк 5*, опознайте божествената природа на Родопите и се отдайте на забавления и пълноценна почивка в това 5-звездно планинско бижу!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА