лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Готови ли сте за зимният ски сезон 2017

Ето че и последните летни дни се изнизват неусетно и отстъпват място на златната пищна есен. Отминавайки летните емоции и позабравяйки солената морска вода, се сещаме и за хладните месеци от годината. Все по – често се промъкват очакванията за коледните и ново годишните празници, за уюта на дома и белия и пухкав сняг, който създава усещане за чистота и спокойствие.
С представата за снега, любителите на зимните спортове все по – често започват да търсят възможности за вълнуващ ски сезон. Няколко са местата в България, където човек може да се отдаде на любимия зимен спорт, но ние от SPA Хотел Персенк знаем как да направим престоя Ви при нас наистина вълнуващ.

Още с пристигането си при нас, Вие ще усетите уютната и комфортна обстановка, която сме създали за нашите гости. Ще се убедите в качеството и високото ниво на предлаганите от нас услуги, ще имате възможност да се насладите на отлична кухня и прекрасни spa процедури. За запалените скиори предлагаме безплатен трансфер с шатъл до Папморово. Така всеки ще може да съчетае страстта към ски пистите и релаксиращите процедури в spa центъра ни.

Избирайки SPA Хотел Персенк в град Девин, Вие ще бъдете сигурни, че ски сезон 2017/2018 няма да е като другите. Ще попаднете в онази райска част от страната ни, където се вплитат история, магична природа и гледки, пълнещи сърцето. Нима не си спомняте картичките от детството Ви с величествената Снежанка? Връх Снежанка е и сред Стоте национални туристически обекта и не забравяйте да вземете своя печат на входа на телевизионната кула на върха и в планинската спасителна служба до хижа „Студенец“.

Нашите пакети за ски сезон 2017/2018 са разработени от нашия екип с много внимание и отговорност към гостите ни и преживяването Ви при нас в планината ще е несравнимо.
Забравете малко за своя телефон или компютър и се отдайте на зимни забавления в Родопите, опознайте тази част от България и я направете Вашето любимо и предпочитано място за ваканция през зимата.

Грабвайте ските, а другото оставете на нас! През студените дни ни топлят Вашите усмивки!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА