лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Въпроси и отговори

Събрахме в една тема най-често задаваите въпроси, и ги споделяме с Вас.

Позлването на СПА влиза ли в цената?

Към пакета, който сте резервирали, имате възможност да се възпозлвате безплатно от: СПА пакет – минерален басейн, детски басейн, Сауна парк – арома парна баня, инфраред сауна и финландска сауна, джакузи, приключенски душ, зона за релакс, шезлонги, фитнес.

Водата в басейна минерална ли е?
Гостите ще имат възможност да ползват вътрешен минерален басейн, детски басейн и топло джакузи. По време на престоя си, ще имате възможност да се потопите в лечебната вода и да усетите ползите от съдържащите се в нея минерали. Топлата минерална вода облекчава физическото и психическо напрежение.

От колко часа е настаняването?
Настаняването в хотела е след 14:00. При възможност от ранно настаняване, гостите се уведомяват на рецепция.

Има ли аниматор за деца?
Смятаме, че докато сте на почивка с детето си, то би се радвало да има място за игри, където гражовни аниматори ще го забавляват.
Детският кът е безплатен за гостите на хотела.

Къде можем да се храним по време на престоя?
Ние предлагаме оферти, с включена закуска, както и с възможност за включена и вечеря. За гостите, които желаят да се хранят на свободна консумация, могат да обядват или вечерят сред приятелска атмосфера в ресторант Da’ Vinia с професионално обслужван, или в ресторант Енигма – съчетан изящно с модерни акценти е с авторски стил и усещане за лукс, топлина и комфорт.

Предлага ли паркинг хотела?
Хотелът разполага в паркинг, който е безплатен за гости на хотела. Също така гостите биха могли да се възпозлват от безплатна заядна станция за електромобили.

Повече идеи какво да правите по време на престоя Ви, открийте тук: Какво можем да правим наоколо?

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА