лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Вълшебството на едно магично място.

Родопи!

Вълшебството на това магично място е във всяко есенно листенце, във всяка капка дъжд, в монотонния шум на гората. Завладява те усещане за свобода, искаш да вървиш и да не спираш по тесните пътеки и да вдъхваш аромата на билките.

СПА хотел Персенк е в сърцето на Родопите – планината с душа, в китния град Девин. Освен на уютната почивка и релакс, при нас ще можете да се порадвате на незабравими разходки, вкусна родопска храна и много природни забележителности. Съвсем наблизо са Ягодинската пещера, панорамната площадка “Орлово око“, живпоисната екопътека Струилица-Калето-Лъката и пещера “Дяволското гърло”. Запечатайте спомените в снимки!

Елате в СПА хотел Персенк, а ние ще Ви разкрием тайните на перфектната ваканция! Ще можете да се възползвате от услугите на нашия модерен спа център, където ще откриете разнообразна палитра от арома и възстановяващи процедури. Поглезете сетивата си с изискана френска козметика и се пренесете в света на луксозните аромати. Почувствайте оздравителната сила на прочутата беденска минерална вода, отпуснете се в топлото джакузи, поплувайте в минералния басейн или отпочивайте пълноценно в нашите финландска и инфраред сауни и арома парна баня.

Вкусни кулинарни изкушения Ви очакват в нашите ресторанти. В тях, освен вкусна храна, ще може да изберете ароматно вино от богата ни колекция от енотечни вина.

Порадвайте се на първите есенни дни в компанията на ароматно кафе в английския двор на СПА хотел Персенк и посрещнете най-пъстрия сезон от годината в топлата прегръдка на Родопа. Разгледайте нашите предложения и резервирайте още сега своята есенна ваканция в планината. Защото всичко е е най-красиво през есента!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА