лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Вълшебно пътешествие в света на спа изкушенията

СПА хотел Персенк се гордее с изключително модерен спа център, където всеки гост ще има уникалната възможност да се наслади на разнообразни спа съоръжения, релакс зона и отпускащи и възстановяващи процедури. Стресът и умората отстъпват място на спокойствието и тишината с богатата колекция ароматни вълшебства на изисканата френска козметика YON-KA. 

Топлото и отпускащо мускулите джакузи и басейн с минерална вода, финландската и инфраред сауни, както и арома парната баня със своя детоксикиращ ефект, са само част от удоволствията, до които ще се докоснат гостите на СПА хотел Персенк.

СПА центърът на петзвездното бижу предлага за всеки вкус и предпочитание по нещо – класически или арома масаж, разкрасителни или лечебни процедури с модерния уред за матрично – ритъмна терапия или все по – популярната халотерапия в солна стая, така подходяща за предстоящите есенно – зимни месеци. 

В турската баня всеки любител на това удоволствие ще може да се възползва от специални масажи с глина, пяна и масажни масла.

СПА центърът на хотел Персенк предлага и родопски процедури с мурсалски чай, гурме терапии с горски плодове, част от които съчетават пилинг, маска, релаксиращ масаж и вана. Истински празник за сетивата!

Лечебните свойства на прочутата беденска минерална вода са доказани във времето с редица изследвания и проследяване ефекта й върху човешкото тяло. Водата от извор Беденски минерални бани е подходяща за лечение и профилактика на заболявания на опорно-двигателния апарат и нервната система и чрез питейно лечение на хронични заболявания на стомашно–чревния тракт.

Направете си подарък – резервирайте Вашето вълшебно пътешествие в света на спа изкушенията и се почувствайте преродени!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА