лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Възползвайте се от нашето най – ново spa изкушение

Скъпи приятели,

Възползвайте се от нашето най – ново spa изкушение – солната стая на SPA Хотел Персенк 5* – град Девин. Съчетайте приятната почивка при нас с малко време само за себе си. Научете повече за халотерапията и нейното полезно влияние върху човешкия организъм и се потопете в света на релакса и спокойствието.

Халотерапията е холистичен подход на лечение, при който човек престоява за определено време в специално изработена за тази цел солна стая и благодарение на отрицателните йони, с които е зареден въздуха в нея, се подпомагат оздравителните и възстановителни процеси в човешкия организъм. Засилва се имунната система, много добре се повлияват заболявания на горните и долни дихателни пътища, намалява количеството натрупан стрес и умора.

Необходим е определен период на престой в солната стая, след който в пациентите се установява подобрение при дишането, облекчават се задух, кихане, кашлица и хрипове.Посещението в солна стая влияе много добре на различни по вид състояния – настинка и грип, екзема, псориазис, синузит, сенна хрема и др. Все по – голямо става търсенето на лечението в солна стая и все повече са доволните хора, докоснали се до лечебните свойства на солта. При нас, в SPA Хотел Персенк 5* ще имате възможност да осъществите своята наистина мечтана ваканция. На Ваше разположение са модерната ни база, невероятно вкусна кухня, забавленията, които предлага района и страхотния ни спа център, предлагащ огромно разнообразие от услуги.

Чистият въздух на Родопите ще Ви накара да се почувствате различно и много приятно, а красивата и величествена природа ще изпълни душата Ви с лекота и спокойствие. Тук в Орфеевата планина емоцията е опияняваща, нежна и непозната и ние искаме да Ви я подарим!

SPA Хотел Персенк 5* – град Девин Ви очаква!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА