лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Бяло, нежно, несравнимо – това ли си представяте за Вашата сватба?

Бяло, нежно, несравнимо – това ли си представяте за Вашата сватба? Ден на любовта!

Ден, който трябва да е перфектен във всяко отношение и да остави топли спомени в младоженци, гости и приятели. Няма еднакви сватбени тържества, но има еднакво перфектни такива. Редом с всички детайли, съставящи картината на Вашия приказен миг, много важно е мястото, което ще изберете, за да си кажете „Да”!

СПА хотел Персенк притежава изключителен стил и изисканост, които да предложи на своите клиенти. Екипът ни разполага с опитни партньори, които да Ви дадат ценни съвети, да бъдат до Вас, да Ви подкрепят при всеки Ваш избор и да превърнат сватбата Ви в приказка, изпълнена с цветя, емоции и сълзи на щастие!

Предлагаме Ви различни варианти за вълшебен изнесен ритуал – Ягодинска пещера, кътчета, където е творил вълшебната си музика Орфей или красивата ни „Панорама”, където Родопите ще са в краката Ви. Ще Ви предложим изискани сватбени менюта, съобразени с Вашите предпочитания и вкусове.

Избирайки СПА хотел Персенк за Вашата сватба, Вие вече давате заявка пред своите близки и приятели, че сте им подготвили нещо незабравимо. Ние ценим българските традиции! Ще се радваме да научим различни и интересни такива от Вашия край и заедно да ги пресъздадем в най – важния ден за Вас – рожденият ден на всяко младо семейство.

Като заключение, можем да предложим само едно – нека историите за принцове и принцеси оживеят на Вашата сватба, чувствайте се най – важни, красиви и специални, а ние ще бъдем безкрайно горди и щастливи да присъстваме в сватбения Ви албум като мястото на сбъднатите Ви мечти!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА