лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Бавно се изнизват есенните дни.

Време на хладен ветрец, горещ шоколад и много цвят.

Есента е аромат на печена тиква и нежни капки дъжд, стичащи се по прозореца. Уют, топлина и мъничко тъга – това е пъстрата картина есента.

Родопите са се завили с шареното си одеяло, притихнали и очакващи студа. Но сега там, в планината есента е най – красива! Тесни горски пътеки, аромат на росна трева и много магия има на това място.

Родопа планина кани всеки с надежда за нови и непознати емоции, незабравими моменти и пленителни срещи с блажената й природа. Планината се разгръща с цялото си величие, готова да Ви отведе в друг свят – чист и вълшебен.

Есента е времето на топлината от семейното огнище, мила дума от скъп човек и онова сладко простичко чувство, че си у дома. Всичко това Ви очаква при нас , в планинското съкровище на град Девин – SPA Хотел Персенк 5*.

Намерете най- после време за себе си! Подарете си на Вас и семейството си онази златна есен, което заслужавате. Вашата почивка в планината Ви очаква!

Опознайте Родопите през погледа на SPA Хотел Персенк 5*! При нас ще откриете всичко онова, което ще превърне Вашата планинска ваканция в нещо истинско, за което да разказвате дълго време на приятелите си.

Почувствайте силата и стихията на нашата вода. Опитайте прочутата родопска кухня в нашите стилни и елегантни ресторанти и усетете родопското гостоприемство, за което всеки разказва.

Отпуснете се в луксозните ни и комфортни стаи и се оставете емоциите от отминалия приказен ден да завладеят мислите Ви. Не Ви ли се струва, че сте си у дома?

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА