fbpx

РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН

СЕГА

Термален Аквапарк Персенк


Термален аквапарк Персенк

За всички любители на водните забавления, на разположение е Термален аквапарк Персенк. Намира се в град Девин, в близост до SPA Хотел Персенк и е страхотно място за създаване на хубави спомени. Комплексът отвори врати на 27.07.2017 г. и за кратко време се превърна в любимо място, както на девинчани, така и на гости от различни краища на страната.

Разположен е на площ от 12 дка, притежава  шест басейна, различни по вид с термална вода и атракциони за своите посетители. На територията на модерния комплекс са и заведения, различни по характер – „Ресторант – градина Модър“, Pool bar „Persena“, Бар „Ж“ и Бърза закуска.

В красивата градина на ресторанта са разположени беседки, създадени по иновативна технология, в които гостите ще имат уникалната възможност сами да си приготвят храна на специалните грилове и да се насладят на прекрасни вкусове от многобройната винена колекция на любезните домакини.

Самият „Ресторант – градина Модър“ впечатлява със своя стилен интериор, богато и разнообразно меню, невероятна кухня и усмихнат персонал. Тук могат да се провеждат сватби, семейни тържества или фирмени мероприятия. Ресторантът разполага с детски кът, където нашите аниматори ще предизвикат безброй усмивки в най – малките ни посетители.

В градината е разположена шарена детска площадка, направена по проект на малка госпожица от местна детска градина – Вилиана Големанова, 6 години.

Pool bar „Persena“ е страхотно място за парти около басейна и очаква своите усмихнати приятели през топлите месеци, от четвъртък до събота, от 20:00 до 23:30 часа около олимпийския басейн на аквапарка. Бар „Ж“ е мястото, където ще може да се разхладите с любима напитка или да изпиете чаша ароматно кафе на шезлонга.

В Бързата закуска ще може да хапнете вкусен сандвич, скара, готвено и превъзходни десерти.

SPA зоната в комплекса е мястото, където ще намерите истинско спокойствие и ще може да релаксирате пълноценно. Изберете своя любим релаксиращ масаж и се отдайте на насладата от него.

Разгледайте нашата галерия със снимки и се уверете колко цветно и хубаво е при нас!

Виж Ценоразпис

Видео

НАПРАВЕТЕ ВАШАТА РЕЗЕРВАЦИЯ В SPA HOTEL PERSENK

ВИЖТЕ ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ НИ ПАКЕТИ

Времето

x
Call Now ButtonРезервирай сега