Ресторанти и барове


Ресторант Enigma

Ексцентрична атмосфера на ресторант Енигма, съчетана изящно с модерни акценти е с авторски стил и усещане за лукс, топлина и комфорт.

Открехваме за Вас вратите на нашето бижу – ресторант Енигма.

В него ще усетите стила и индивидуалността на ресторанта, ще се потопите в атмосфера на изисканост и комфорт.

Тук ще опитате невероятно вкусни и елегантни ястия, ще се докоснете до магичните вкусове на вината от ВИ Малката звезда, а за да има всичко това завършен и съвършен вид, за Вашето добро настроение ще се погрижи нашата пианистка Светла Гергьовска. Завършила е Национално училище за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков” – гр. Пловдив, както и Академия за музикално танцово и изобразително изкуство – гр. Пловдив със специалност – класическо пиано.

Всеки един от Вас ще може да се наслади на класическа, популярна филмова и забавна музика, съвременна романтична музика, evergreen, джаз и др.

За всеки вкус и предпочитания, Светла е подбрала любими мелодии, които ще Ви накарат да се пренесете в атмосферата на любимия филм или да се почуствате като участник в романтичен аристократичен бал.

Защото знаем, че пианото винаги остава на мода…

Ресторант Da’Vinia

Сред приятелска атмосфера в ресторант Da’ Vinia с професионално обслужване и уникален интериор, открийте богатството на незабравими вкусове и истински кулинални изкушения.

Ресторант градина „Модър“

„Ресторант – градина Модър“ е място с невероятна обстановка, интересен и модерен дизайн, разнообразни кулинарни изкушения и усмихнат и любезен персонал. Намира се в Термален Аквапарк Персенк в град Девин и дава заявка пред своите бъдещи гости, че ще се превърне в тяхно любимо мято за приятелски вечери, семейни тържества и детски партита.

Заповядайте в родопското бижу „Ресторант – градина Модър“ и попълнете колекцията си от щастливи моменти!

Енотека „Малката звезда“

Енотека „Малката Звезда” ще Ви посрещне в уютната си обстановка, където ще бъдете запознати с основните методи на дегустация, с класическите подходи в съчетаването на храна и вино и ще откриете част от богатата енотечна колекция на SPA Hotel PERSENK.

Лоби бар

Кафе-сладкарница PANORAMA

За чаша ароматно кафе, богат на витамини фреш или просто аперитив преди вечеря ще Ви предразположат приятната и уютна обстановка на лоби бара и кафе-сладкарница “Панорама”, разположена на покрива на хотела

Нощен бар-боулинг Downtown

За да бъдем сигурни, че няма да скучаете, или в случай че Ви е нужно повече забавление, отколкото почивка, предлагаме Ви да посетите нощния бар – боулинг “Downtown” на SPA Hotel PERSENK. Подходящите светлини и модерният интериор, съчетани с музиката, ще Ви накарат да останете будни до сутринта.

Кафе Corner

НАПРАВЕТЕ ВАШАТА РЕЗЕРВАЦИЯ В SPA HOTEL PERSENK

ВИЖТЕ ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ НИ ПАКЕТИ

Времето

x
Call Now ButtonРезервирай сега