Ресторант Градина Модър

Отваряме врати на 01.06.2019


„Ресторант – градина Модър“ е място с невероятна обстановка, интересен и модерен дизайн, разнообразни кулинарни изкушения и усмихнат и любезен персонал. Намира се в Терален Аквапарк Персенк в град Девин и дава заявка пред своите бъдещи гости, че ще се превърне в тяхно любимо мято за приятелски вечери, семейни тържества и детски партита.

„Ресторантът – градина Модър“ е съчетание от интересни интериорни решения, предлагащ на посетителите си българска кухня, в частност традиционна родопска, средиземноморска и европейска кухня. Интересното тук са беседките в градината, в които клиентите сами ще могат да приготвят на специалните грилове ароматна скара, месо и зеленчуци от свежата витрина с продукти и да се повеселят в приятелска компания.  За да добие храната съвършен и завършен вид, гостите на „Модър“ ще могат да избират от богатата винена колекция на ресторанта, защото вкусното ястие, съчетано с чаша ароматно вино, е истински празник за сетивата.

За най – малките посетители, е на разположение детският кът на заведението, където професионални аниматори ще забавляват усмихнатите палавници, а веселието е гарантирано. За мамите и татковците, които желаят да се наслаждават на съвършената гледка на Родопите, „Ресторант – градина Модър“ предлага места за настаняване в красивата градина и беседки, а дечицата ще могат да лудуват на външния детски кът, изпъстрен с различни забавления.

Заведението е със сто и седемдесет места в салона, а с градината, местата са двеста и седемдесет. „Ресторант – градина Модър” е страхотна възможност за провеждане на семейни тържества, фирмени мероприятия, сватби и детски рождени дни.

Обърнете се към любезния персонал на ресторанта за всички Ваши въпроси иили направете Вашата резервация онлайн.

Заповядайте в родопското бижу „Ресторант – градина Модър“ и попълнете колекцията си от щастливи моменти!

За Резервации

НАПРАВЕТЕ ВАШАТА РЕЗЕРВАЦИЯ В SPA HOTEL PERSENK

Напред

ВИЖТЕ ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ НИ ПАКЕТИ

Напред