лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Реконструираният топлопровод за минерална вода в Девин.

Аквапарк с минерална вода - Персенк

След месеци на усилена работа, с удоволствие искаме да съобщим, че на 16.09.17 ще бъде открит реконструираният топлопровод за минерална вода от находище Беденски бани до град Девин. Сред официциалните лица на тържественото събитие ще бъдат Министър – председателят на Република България г-н Бойко Борисов, г – н Николай Нанков –  Министър на регионалното развитие и благоустройството, д – р Даниела Дариткова – депутат, г-н Недялко Славов – областен управител на област Смолян и г-н Красимир Даскалов – кмет на община Девин.

За нас от SPA Хотел Персенк и Термален аквапарк Персенк е огромно удоволствие, че имаме възможност да предлaгаме на нашите гости завършен туристически продукт и клиентите ни могат да усетят лечебната сила на прочутата минерална беденска вода.

След изграждането на топлопровода, температурата на водата запазва високите си градуси и ценните свойства, които притежава.

Рехабилитацията на топлопровода ще спомогне за това, SPA хотел Персенк, в съчетание с Термален Аквапарк Прсенк, да затвърди позициите си на водеща SPA и балнео дестинация и ще повиши доверието на гостите на този красив регион.

SPA Хотел Персенк и Термален Аквапарк Персенк разполагат с изключително богатство и ние от екипа искаме да Ви го подарим! Водата е символ на здраве и дълголетие и ние с гордост ще Ви посрещнем и ще разкрием тайните на лечебната сила на беденската водна стихия.

Температурата на беденската вода е около 76 градуса при извора и е със сравнително ниска минерализация. Притежава ценен физико – химичен състав и голям дебит.

Заради богатия си състав, освен за релакс и забавления, водата оказва влияние върху широк спектър от заболявания. Помага при проблеми с опорно – двигателния апарат, възпалителни ставни заболявания, травматични заболявания на костите, ставите, мускулите и сухожилията, заболявания на нервната система, сърдечно – съдови заболявания, заболявания на женската и мъжка полова система, заболявания на кожата.

При питейното балнеолечение и профилактика, благоприятно се повлияват и заболявания на стомашно – чревните пътища, хронични гастрити, колити, заболявания на отделителната система, възпалителни заболявания на панкреаса, жлъчно – каменна болест, язвена болест на стомаха и дванадесетопръстника, заболявания на жлъчно – чернодробните пътища, бъбречно – каменна болест, диабет, подагра, затлъстяване, профилактика на остеопороза, профилактика на кариес.

Беденската вода е подходяща и при инхалационни балнеолечения и балнеопрофилактика при хронични белодробни заболявания – бронхити, астма, бронхопневмонии и др.

Сами виждате колко ценна е Беденската вода! Тя е при нас, тя е за Вас и Ви очаква. Термален Аквапарк Персенк и SPA центърът на хотел Персенк са местата, където ще се освободите от стреса и ще се потопите в лековитата мощ на нашето най – голямо богатство. Подайте ръка на здравето със SPA Хотел Персенк и Термален аквапарк Персенк – Вашите верни приятели по пътя към дълголетието!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА