лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Никога не е късно за още едно лятно приключение!

Никога не е късно за още едно лятно приключение.

За своите гости СПА хотел Персенк и Термален аквапарк Персенк предлагат страхотна комбинация от луксозна и уютна хотелска база и водни забавления на открито за малки и големи. Насладете се на Родопите и великолепната им природа, опознайте най-красивата част на България и си подарете мечтаната почивка в планината в последните дни на циганското лято.

СПА хотел Персенк се гордее с модерна обстановка и просторни стаи, уникален спа център с минерална вода, изискани ресторанти с богато и вкусно меню и нощен бар с боулинг, където забавленията и хубавата музика ще допринесат за веселото прекарване на гостите на хотела. Любезното и приятелско обслужване ще накара всеки посетител да се почувства като у дома и да иска да се върне отново.

Термален аквапарк Персенк ще превърне лятото Ви в една шеметна водна фиеста! Атракциони, водни съоръжения, детски забавления и всичко това, скътано в сърцето на Родопите.

Комплексът разполага с модерен ресторант – градина „Модър“, който ще Ви завладее с нестандартен и актуален дизайн, уникална кухня и богата винена колекция. Подходящ е и за провеждане на фирмени събития, семейни тържества и сватби. Насладете се и на прочутото родопско чеверме!

За Вашата семейна почивка в планината, тържество или корпоративно мероприятие, ние от СПА хотел Персенк и Термален аквапарк Персенк ще се погрижим всичко да е като от Вашите представи! Защото знаем как!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА