лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Минералната вода прави лечението почивка

Девинският край е известен с уникалната природа на Родопите, богатата история и разбира се – минералните извори, толкова познати и предпочитани. Ние от СПА Хотел Персенк и Термален аквапарк Персенк сме щастливи, че се намираме именно в този божествено красив регион и че можем да накараме нашите гости да се докоснат до това богатство – Беденската минерална вода.

За всеки сме подготвили по нещо – СПА Хотел Персенк е изключително съчетание между уют, спокойствие, лукс и предразполагаща атмосфера. Ще се почувствате така, че все едно сте сред най – близки приятели, ще опитате превъзходната ни кухня и ще се насладите на невероятния ни spa център.

За да добие почивката Ви наистина завършен вид, Термален аквапарк Персенк ще Ви предложи едно незабравимо преживяване. Очакват Ви страхотни приключения, много слънце и смях. На разположение на нашите гости са различните ни басейни, атракциони и заведения, spa зоната, където може да релаксирате пълноценно и водата – така лековита и тонизираща. Именно тя ни прави толкова различни, толкова единствени, толкова специални. Ще съчетаете оздравителните водни процедури със страхотно забавление и крайният резултат обещава да е запомнящ се!

Не бива да губите време! Резервирайте своята мечтана водна ваканция и бъдете наши скъпи гости!

Ние от СПА Хотел Персенк и Термален аквапарк Персенк Ви очакваме с нетърпение и всеки ден ще Ви изненадваме подобаващо!

Ние го можем, ние знаем как, защото сме Персенк!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА