fbpx

Йога – СПА хотел Персенк


СПА хотел Персенк / гр.Девин и „Ланетика. Йога. СПА“ЕООД гр.Пловдив с удоволствие канят всички гости на хотела да се включат в нашите уикенди на здравето, младостта и красотата с индивидуални и групови занимания по Хатха-Йога, метод Пилатес и метод Ланетика с опитни преподаватели от Школа Ланетика, представлявана от Лана Петкова, Ани Байрева и други инструктори на Школата, както и да посетите тренировка в минералния басейн – Акваланетика !

Здравейте, аз съм Лана Петкова – преподавател по хатха-йога, пилатес, ланетика, масажист. Основах Школа Ланетика през 2014 г.
Защо Ланетика? Какво означава?
Ланетика е авторски метод за психофизическа тренировка въз основа на йога, сформиран чрез дългогодишни усилия на един инвалид да развие тялото си, включващ хилядолетния опит на човечеството.
Ланетика е интелигентната гимнастика на тялото и ума за хора с интелект.
Ланетика е  за всички, желаещи да запазят здравето си  или да го възвърнат; притежаващи ясен ум и интелект или желаещи да ги усъвършенстват; имащи търпение или желаещи да го развият; имащи воля или желаещи да я укрепят; носещи щастието и покой в душата си или желаещи да ги усетят отново.
Историята на школата е моята лична история. Всъщност, Ланетика идва от името Лана.
Винаги казвам :“Не аз избрах йога, но ЙОГА избра мен.“
Когато близките установяват моето заболяване, свързано с опорнодвигателния апарат съм била двумесечно бебе. И оттогава аз не спирам да практикувам йога и някои други  видове психофизическа тренировка. От септември 1999 г. преподавам йога в Пловдив, България.
Йога  преди всичко е една велика древна философска система, в която комплексно се разглежда развитието на личността на човека, а физическото му тяло служи като инструмент на духа.

Лана Петкова

преподавател по хатха-йога, пилатес, ланетика, масажист

В хотел Персенк всички желаещи могат да се включат в редовните занимания по йога:

В хотел Персенк всички желаещи могат да се включат в редовните занимания по йога в събота от 15:45 и 18:00 и от 07:15 и 12:30 в неделя, както и да си резервирате час за индивидуалната тренировка във всички свободни от групови занимания часове между 14:00 и 21:00 в събота , от 09:00 до 16:00 в неделя. Всяка неделя от 08:20 – 09:00 ще ви чакаме на освежаващата водна гимнастика – Акваланетика – на басейна на хотела.
На вашето разположение винаги инструктори от Школа Ланетика.
Възможни са и индивидуални часове лично с Лана Петкова с предварителна резервация от четвъртък / най-късно – цената се коментира предварително в зависимост от ангажимента/.

Галерия

Времето

x
Call Now ButtonРезервирай сега