fbpx

SPA хотел Персенк


SPA хотел Персенк се намира в сърцето на Родопите, на 198 км от София, на 87 км от Пловдив, на 35 км от Пампорово и на 45 км от Смолян.

Девин е разположен на 710 метра надморска височина, сгушен във величествените и митични Родопи, сред прохладата на борови гори и чист планински въздух. Курортното градче съчетава разнообразен релеф, живописна природа, мек климат и наличието на няколко вида минерални извора.

За Вашата почивка или бизнес мероприятие петзвездният SPA Hotel PERSENK предлага уютна атмосфера и стил и изключително спокойствие. Всеки гост има възможността да се наслади на местни ястия и ароматни вина в нашите луксозни ресторанти.

Само на няколко минути пеша от SPA хотел Персенк се намират Термален Aквапарк Персенк и изискания ресторант – градина „Модър“.

В региона може да се посетят различни природни забележителности като язовир Въча, Ягодинската пещера, панорамната площадка „Орлово око” и пещера Дяволското гърло.

На около 20 мин. с автомобил се намира с. Широка лъка. Освен неповторимата атмосфера на родопското селце всеки може да се наслади на природното разнообразие в едноименния резерват.

Противоепидемични мерки


Уважаеми гости,

Ние екипа на СПА Хотел Персенк стриктно спазваме всички противоепидемични мерки, за да ви осигурим както комфорт, така и спокойствие по време на Вашата семейна почивка!

От 21.10.2021 СПА Хотел Персенк ще работи при спазване на Заповед № РД-01-856 от 19.10.2021 г. на Министъра на Здравеопазването за въвеждане на временни противоепидемични мерки.

В хотела ще се допускат само лица, които:

а) са ваксинирани или преболедували COVID-19, удостоверено с валидни документи за ваксинация или за преболедуване по смисъла на Заповед № РД-01-733 от 27.08.2021 г. на Министъра на Здравеопазването

или

б) представят бърз антигенен тест (до 48 часа преди влизане в обекта), удостоверено чрез валиден документ съгласно Заповед № РД-01-733 от 27.08.2021 г. на Министъра на Здравеопазването , или отрицателен резултат от проведено до 72 часа преди влизане в обекта изследване по метода на полимеразно верижна реакция за COVID-19

в) условията по подточки „а“ и „б“ не се прилагат по отношение на лица до 18 годишна възраст.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕНИТЕ НА SPA HOTEL PERSENK

ВИЖТЕ ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ НИ ПАКЕТИ

Времето

x
Call Now ButtonРезервирай сега