fbpx

 

Време, инвестирано в здраве…


Д-р Енджи Касабие

Запознайте се с нашите програми за детокс и здравословно отслабване, създадени с много внимание към детайла и професионализъм, съвместно с известната диетоложка д-р Енджи Касабие и нейния съпруг Рабих Ел-Зейн.

Звездният тандем ще осигури за клиентите на SPA Хотел Персенк 5* здравословно хранително меню и режим в съчетание с фитнес тренировки и упражнения за максимални резултати. Гостите на хотела ще имат възможността да присъстват на лекции на д-р Касабие, свързани със здравословния начин на живот и хранене.

Дългогодишният опит на д-р Енджи Касабие е гаранция за отлични резултати и сами ще усетите радостта от това, което ще видите в огледалото – промяната, за която винаги сте мечтали!

 

Насладете се на уникалната природа на Родопите – късче от Рая, завладяващо с чист въздух и красиви гледки, които спират дъха!

Преборете се завинаги с излишните килограми и натрупания стрес, избирайки от нашите 5, 7 или 10 дневни пакети и вижте сами разликата от всичко, което сте правили до момента. Защото това е повече от диета!

„Диетата е единствената игра, в която печелиш, докато губиш”

Д-р Енджи Касабие

 

 

НАПРАВЕТЕ ВАШАТА РЕЗЕРВАЦИЯ В SPA HOTEL PERSENK

ВИЖТЕ ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ НИ ПАКЕТИ

Времето

x
Call Now ButtonРезервирай сега