лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Водни емоции в планината

Водни емоции в планината

За всички Вас, които искате лятото да е взрив от слънчеви лъчи, безброй усмивки и пълноценна почивка, ние от Термален аквапарк Персенк Ви предлагаме да надникнете какво се случва при нас. Водни емоции в планината и много смях – екипът ни Ви ги гарантира!

Aqua Park Persenk

За малки и големи комплексът предлага различни забавления, така че нито за миг да не скучаете. Чистият въздух на Родопите и беденската минерална водаравят престоя при нас уникален. Още с влизането си, пред Вас ще се разкрие шарена и весела гледка, а във въздуха ще усетите заряд от емоции. Модерна музика, стилни заведения, много вода и атракциони – всичко това е накуп и Ви очаква.

Ресторант – градина „Модър“ предлага превъзходна кухня, която ще отговори и на най – високите очаквания. За обяд и вечеря ще може да избирате от многообразие от вкусни ястия, защото знаем, че хубавата храна е триумф за сетивата. Да не забравяме и за вкусното ни барбекю – ще може сами да изпечете месо, да хапнете ароматна скара и да се насладите на родопско чеверме.

Дечицата ще могат на воля да лудуват в страхотния ни детски кът, където усмивките са гарантирани, а изненадите – безброй. Сложете в багажа си добро настроение, а ние ще се погрижим за останалото. Разкажете за нас и на приятелите си и направете лятото незабравимо.

Вие го заслужавате!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА