Контакти


SPA хотел PERSENK

АДРЕС

гр. Девин, ул. Дружба 10

ТЕЛЕФОН ЗА РЕЗЕРВАЦИИ

03041 3877
+359 893 628 042

E-MAIL

marketing@persenk.eu

Отдел Маркетинг

ТЕЛЕФОНИ

+359 895 428 076
+359 896 772 904

E-MAIL

hotel@persenk.eu
marketing@persenk.eu

Комплексен управител

E-MAIL

g.manager@persenk.eu

www.persenk.eu

logo_Persenk